Mengenai KamiPelamin2u.com, dikendalikan oleh Marzuq Bayu Sdn. Bhd. menyediakan pakej pelamin yang bakal mempesona, memukau dan sentiasa diingati oleh Raja sehari dan para tetamu yang hadir pada majlis perkahwinan berlangsung. Jika anda ingin mencari dari pelbagai butik sila, layari www.outletkahwin.com. Ini kerana kami menawarkan pakej fashion pelamin yang unik, simple dan elegan . Konsep yang kami ketengahkan adalah berbeza dengan konsep pelamin yang sedia ada. Untuk bakal pengantin yang suka akan kelainan,pelamin2u adalah satu channel yang terbaik untuk merealisasikan impian pelamin yang kamu idamkan.


Dalam merealisasikan impian pengantin, Pelamin2u.com menyediakan pelbagai pakej yang mengikut bajet dan kesesuain bakal pengantin . Pakej yang kami sediakan serendah RM400 dan keatas.


Disamping itu, pelamin2u com memudahkan bakal pengantin untuk membuat tempahan . Ini kerana pasangan pengantin boleh melihat semua pakej dan item yang kami sediakan didalam web site kami. Contoh –contoh pakej , gambar aksesori semuanya akan dimuat naik ke pages untuk memudahkan pencarian pelamin yang diimpikan.


Selain mudah untuk membuat pilihan , harga pakej dan item juga telah disediakan selepas pasangan pengantin add to cart ke dalam akaun yang telah didaftarkan. Dengan adanya harga pakej yang disediakan , pasangan pengantin boleh terus mencongak bajet yang ada di tangan. Bagi pasangan pengantin yang suka mendekorasi atau mempunyai idea yang kreatif , kami juga menyediakan perkhidmatan Pelamin DIY .Pasangan pengantin boleh menyewa item-item pelamin yang kami sediakan , kemudian hanya “mix & match” dengan idea kreatif anda . ia juga dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan kerana konsep ini turut melibatkan ahli keluarga dalam mendekorasi dan memasang pelamin ini .

Jika anda pengendali sebarang pakej perkahwinan
seperti Pelamin, Catering, Khemah, atau Mak Andam, kami mengalu-alukan kolaborasi bersama. sila email ke info@pelamin2u.com.

Selain dari Pakej Pelamin Rumah/Dewan atau Pelamin DIY , kami juga menyediakan pakej ;

  • Gubahan Hantaran
  • PA System
  • Buai Berendoi
  • Photografi
  • Videografi

google.com/+Pelamin2uKahwin